Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Síň slávy

Goto down

Síň slávy Empty Síň slávy

Příspěvek  k156 Wed Jun 18, 2008 5:24 pm

Topic který mě napadl před malou chvíli na počest našich bývalých členů z dob kdy TRINITY (pro nové členy je to "směsice" aliance Etnies a WarFora kdesi z počátku UNI 6 jak si pamatujem) začínala ... Uvedl bych proto několik známých a zvučných jmen nejen pro TRINITY ale i pro uni 6. Samozřejmě zde uvedu i členy, kteří se připojili po čase s nějakým závažným způsobem ovlivnili aliance, či pro ni něco udělali Smile

kaamo
- zakladatel aliance, pamatuju si jako by to bylo včera kdy mi napsal tehdy ještě hráč Etnies jestli bych nešel do nějaké jiné aliance kde by byla komunikace na úrovní a ne xxx členů ... krásná vyhlídka ale byl jsem skeptický WarForum ještě čerpalo z toho že mohlo vyhrožovat pod jménem warfora z uni 1 kde bylo silnou aliancí. Kaamo dal téhle alianci jméno a mnohem více celá grafika naši aliance (obdivována mnohýma aliancemi a nejeden TOP hráč se ozval s pochvalou:)) je jen jeho zásluhou, na grafické strance fora zapracoval stejně jako na struktuře hlavně on... DÍKY Bohu jsem přešel a jsem tady - a spolu se mnou přišli i další skvělí hráčí bohužel jeden z nich už také patří do síně slávy a je jím:

Naki75
- bývalý hráč z WarFora ... měl hodně co dát téhle alianci Smile Plnil to s naprostou oddaností a dělal alianci jen čest. Nespočty APP útoků na kterých jsem se spolu s ním a Silentem podíleli jsou jen důkazem (zlomek můžete najít na foru). Bohužel (Pro nás, ale určitě radostně pro něj) se přestěhoval a doposut se nepodařilo ho kontaktovat, takže nevíme jak se mu daří v životě a kolem a kolem, doufám že časem se ukáže například na ICQ a opět pokecáme jako za starých časů. Tak zase příště naki Smile

Neo0
- Bohužel s tímhle aliančním soukmenovcem jsem moc slov neprohodil ale tady za něj mluví jeho TOP rank a vyjádření ostatních hráčů se kterýma létal na APP. Je škoda že s námi nevydržel déle a víceméně odešel ze dne na den ... Každopádně byl v TRINITY bojoval s námi po boku ... A za ty nervy které mu zpusobil (nám oběma Smile) capricorn na začátku ho obdivuju že vydržel tak dlouho a vyhoupl se na pěkné místo. Každopádně hodně štěstí mimo ogame neo Smile

Butch87
- Co se týka Butche a jeho odchodu z našich řad bylo řečno zde Butch87. Je mi to samozřejmě líto dalo se s ním mluvit i hrát Smile Hold co se dá dělat Smile Pokud by se někdo zajímal - dále se to řešilo zde Butch87 druhé jednání Very Happy

D3k0
- O D3k0vi se nikdy moc nevědělo Very Happy Ale byl to dobrý hráč se smyslem pro týmovou hru jen já jsem zřejmě stál na okraji Smile Jeho účet s námi zůstal i dlouho po něm v rukou Vazeho Smile

McBrodir
bohužel další hráč tehdy WarFora nás opustil a i on musí přijmout místo v síni slávy. Byl se mnou už od začátku a je jen a jen škoda že odešel - jak oznámil z nedostatku času. Přišel už o druhou letku a rozhodl se skončit. Je to škoda jako každého na této stránce - o té více že jsme spolu byli opravdu od začátku. A navíc ti patří muj respekt (jako všem) že jsi šel se mnou a ostatníma na tu želvu erika.Doufám že si na nás občas zase vzpomeneš a i my si vzpomenem. Přeju Ti hodně štěstí v real životě který je nepochybně bohatější a beze strachu o ztrátu letky Very Happy Smile Hodně štěstí brodire.

Vaze
- Další taková stálice v TRINITY. Bohužel se nezadařilo a při převzaném účtu jsme ztratili více nežli body - dalšího spoluhráče.Nicméně jelikož jako jediný nezanevřel nad forem a dale se vyjadřuje tak nám ani snad nepříjde jako bývalý člen neustále zahlcuje forum aktuálními hrami ze světa - jak recenzí tak downloadem Smile
Jen co je pravda Vaze nesundali jen tak museli jít na něj hned dva top hráči - Feny [D 2008, nyní A A A] & zip [MACHO] takže byl pro ně oříšel tak jako tak Navíc se omlouvám že jsem zde vazeho neumístil dříve ale jak jsem se vyjádřil - tím že je stále s námi na foru tak mi ani nepříjde že odešel Smile

Krtek_86
Co k tomu říct? Napsal jsi to opravdu moc pěkně. Snad jen že asi nebudeš jediný, kdo tu bude muset zamáčknout slzu. Bude nás tu určitě takových víc... Vzhledem ale k našim rozhovorům po icq jsem byl asi jeden z lidí, kteří věděli, že se na tenhle krok připravuješ a měl jsem tedy již dost času, abych si pobrečel doma a nemusel teď slzet tady v kanceláři. Laughing

Takový už ale je život, lidé přicházejí a odcházejí a někdy jediné co nám po nich zbude jsou vzpomínky. Myslím, že budu mluvit za všechny, když řeknu, že na tebe nám tu zůstane hromada krásných vzpomínek. Takže všichni zahoďte kapesníky a radujte se, že se nám podařilo najít takového skvělého člověka, kamaráda a v neposlední řadě hráče. (to jsem myslel tebe, Krtečku) Very Happy Navíc v dnešné době plné skajpů, ajsíkjů a podobných vymožeností, neznamená tvůj odchod ze světa Ogame to, že s tebou už nikdy nebudeme moct být v kontaktu. Jen ten kontakt prostě nebude tak častý... Smile Ze srdce ti přeju hodně štěstí, zdraví a lásky v dalším životě. Ať se ti daří... (Vyjádření TDE)

Já jenom dodám že Krtek k nám přešel z aliance REAVERS Smile

Naposledy upravil k156 dne Sat Nov 01, 2008 1:52 am, celkově upraveno 8 krát
k156
k156
Imperátor
Imperátor

Poeet p?íspivku : 781
Registration date : 21. 03. 08

https://trinity.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Síň slávy Empty Re: Síň slávy

Příspěvek  k156 Sat Nov 01, 2008 1:36 am